lauantai, 23. helmikuu 2008
Koirien ruokarintamalla on siirrytty osittain kovempaan kamaan,
luupitoiseen sapuskaan. Illallisen ruokalistalle ovat ilmestyneet
kanansiivet ja -kaulat, häränhännät sekä valikoima muuta luista evästä
höystettynä jauhelihalla, -lohella ja mahalla ynnä muulla pehmeämmällä
ja lisäksi maustettuna kasvismössöllä. Aamupalalla koirat jatkavat
entisten sorttisten nappula-annosten voimin. Mitään varsinaista
terveydellistä tai ideologista syytä siirtyä hyvälaatuisesta
teollisesta koiranruuasta muihin vaihtoehtoihin ei ollut. Uuden
ruokalistan syynä on puhdas sääli Vienon ruokanautinnosta. Se nimittäin
selviää nappula-annoksestaan keskimäärin 15 sekunnissa. Eihän sitä
kestänyt katsoa, hyvän ruuan suuri ystävä sai nauttia
lempiharrastuksestaan 30 sekuntia vuorokaudessa. Syystä siitä ryhdyimme
etsiskelemään ajallisesti pitemmän gourmetnautinnon tarjoavia
ruokalajeja. Näin päädyimme raakaa lihaa ja luuta sisältäviin
ateriakokonaisuuksiin. Lisävaikutuksena ronkelin Pepin ruokahalu parani
kertaheitolla. Nirppanokka ei enää nyrpistele kupin äärellä.
Miksi emme sitten ole siirtyneet kokonaan luiseen sapuskaan? No, sehän
johtuu kokonaan ihmisen laiskuudesta. Ravintoaineiden saantiin ei
tarvitse keskittyä niin tarkasti kun nappuloilla täydennetään
kokonaisuutta.
Seuraavassa havaintoesitys illallisen
jälkiruuan nauttimisesta (pääruokana oli jauhettua lohta mahapullilla).
Parin tunnin sessio.
Kommentit