Aprillipäivän tyttö, Vieno täytti tänään puoli vuotta. Merkkipäivän johdosta punnittiin ja mitattiin. Painoa koiruudelle on kertynyt  23,6kg ja korkeutta 57,5 cm. Kasvu alkaa pikkuhiljaa hidastua aiemmasta kilo ja viikko -tahdista.
948625.jpg
Yllättäen Vieno oli saavuttanut koossa labradoriystävän Peepeen.

Kerrataanpas synttäreiden johdosta Vienon taitoja, mieltymyksiä ja inhotuksia.
Vieno osaa nyt käskyt: istu, odota, tule, hit, hihna, ei, alas, ukko ja tee pissi.
Se osaa myös seuraamisen alkeita käännöksineen, sivullekierron, odottaa luvan syömisen aloittamiseen, odottaa vapaa-lupaa hihnan irroittamisen jälkeen, sekä maahan ja paikalla -alkeita. Jälki löytyy makkaroilla ja varsinkin ilman. Jäljen varrelle pudotetut omien ihmisten esineet löytyvät myös jo mukavasti. Vieno kulkee myös hienosti sekä ilman hihnaa että hihnan kanssa.

Lempiruoka: ruoka! Jos vielä tarkemmin eritellään, niin raaka maksa, savustettu lohi ja rustoluut. Myös tiskipöydällä sulava hirvenliha saa kaihoisia katseita ja nuuhkintaa osakseen.

Eniten inhoan: Periaatteessa Vieno suhtautuu positiivisen innokkaasti kaikkeen. Ikävintä puuhaa ovat suihku ja tassukarvojen leikkaus. Nekin sietää kun kerran on pakko. Uudet ihmiset ja haukkuvat koirat jännittävät sen verran, että tekee mieli hypätä mamman syliin.
948630.jpg

948638.jpg
Parhaat ystävät: Peppi ja mamma
Mukavimmat puuhat: Hauskinta on paini-hippa ja pehmolelujen riepotus Pepin kanssa. Seuraavaksi mukavinta on seuraa johtajaa -leikki mamman kanssa. Hauskaa on myös päästä etsimään herkkupurkeilla varustettuja "ukkoja" metsään ja raunioille. Koulussakin on mukavaa, opella on aina herkkuja taskussa. Auto on mainio paikka nokosiin.

948626.jpg