Oltiin lauantaina Vienon kanssa Joensuussa näyttelyssä. Tällä kertaa kauneus ei ollut tuomarin silmässä, mutta muutoin esiintymisemme sujui älyttömän hyvin. Olemme harjoitelleet seisomista tunnollisesti kotioloissa, mutta häiriöiden alla Vienoa on yleensä alkanut jänskättää ja istuttaa ja ihmistä ihan vaan jänskättää. Mutta nyt harjoittelumme olikin yllättäen tuottanut ihan näkyvää tulosta. Olimme molemmat oppineet!

Varsinainen näyttelykunto ei Vienolla nyt ollut oikein terässä. Trimmaaja Eija totesi näyttelyyn valmistautumiskampauksen yhteydessä, että ihmisen pitäisi jatkossa pitää käpälänsä erossa saksista ja harjausintoakin voisi paikoitellen hillitä. Vieno kun on aika sutjakka tyttö saisi karvaa olla mieluumminkin runsaan sorttisesti kuin nyrhitysti. :D Helmikuinen bouvier-leirin trimmauskurssin aikaansaama kolmepäiväinen ihmisen trimmausinto kun näkyi vieläkin Vienon turkissa. Mutta koskapa olimme ilmoittautuneet näyttelykurssille, olihan niitä harjoittelupaikkoja vaan järjestettävä vaikka sitten pienemmällä turkilla. Tuomari antoi tällä kertaa Hoon. Vieno oli kyllä tosiaan reilusti kapoisempi kun kilpakumppanit, pitkäkinttuinen honkkeli. Tuomarin sanoin ilmava (ja ropellikorvainen). Toisaalta kevyt ja ketterä rakenne on varsin passeli muita harrastuslajejamme ajatellen.

1569182.jpg
Hei, mitä täällä pitää tehdä? (kuva Eeva Rauha)


1569190.jpg
Seisot vaan siinä. Nenä tuonne päin. (kuva Eeva Rauha)

1569148.jpg
Ja mehän seistään niin, että ihmisellä on aikaa naureskella. (kuva Eeva Rauha)

1569160.jpg
Sitten juostaan (kuva Eeva Rauha)

1569178.jpg
Kumma tyyppi, mittailee minua tuosta vaan. On kai se vaan seistävä kun mun ihminen kerran niin sano. (kuva Eeva Rauha)

1569138.jpg
Se kumma tyyppi käski taas juosta (kuva Eeva Rauha)

Pelastuskoirakoululaisia oli näytelmässä mukana useampiakin, Hilma, Alma, Fina ja Guri.
Tuskinpa koko näyttelyalueella muita yhtä runsaiden ryhmäkehujen saajia. :)
1569197.jpg
Kaverit odottelevat vuoroaan. Hilmalla tyylikäs kevätpaita. (kuva Eeva Rauha)

1569170.jpg
Hilman mallikas esiintyminen

1569098.jpg
Alma on jo vanha tekijä. Lauantaina litteät taasut, sunnuntaina muotovalio. Niin se onni vaihtelee.

1569351.jpg
Ja taas yksi odottaa kaltereiden takana

1569123.jpg
Fina esiintyy. Guri tarkastelee tilannetta.

1569363.jpg
Vieno sai vielä iltapalalla palkkioksi muhkean luun, joka maistui kirjaimellisesti viimeistä murua myöten.

Näytelmästä jäi tällä kertaa tosi hyvät fiilikset. Vaikka tuomarin silmin emme niinkään menestyneet, niin omissa silmissä päivä sujui upeasti. Aiemmilla näytelmäkerroilla kehässä olo on ollut yhtä tuskan hikeä. Tällä kertaa oli aikaa jopa naureskella. Ehkäpä ensi kerralla pystymme jo vähän asettelemaan jalkoja tyylikkäästi, Eija ohjeiden mukaan. :) Lisää näytelmäkuvia ja -tunnelmia löytyy täältä.

Peppi ei valitettavasti toistaiseksi pääse osallistumaan näyttelyihin tai muihin kisailuihin hankalan allergian takia. Katsotaan miten kortisonikuuri ja kotiruoka (suurimmaksi osaksi barfia) puree jos vaikka myöhemmin sekin pääsisi jonkin sortin kilpailuihin. Korvat pepillä olisivat ainakin sievät, eivät pätkääkään propellimallia ja turkkikin kiiltävä ja runsas.