Neitoset viettivät reilun viikon herraseurassa. Treenikaveri-Iku tuli tilapäisesti lauman jäseneksi perheensä aurinkomatkailun ajaksi.

1220668.jpg
Ystävämme Iku

Laumaan asettminen sujui varsin hyvin. Ensimmäisen illan Iku vietti eteisen nurkassa ja keittiön pöydän alla perheensä häipymisestä järkyttyneenä, mutta jo seuraavana päivänä se oli jo oma reipas itsensä. Vienolla ja Ikulla touhut kävivät hyvin yhteen, kuin identtisillä kaksosilla.  Ne huolehtivat lauman riekkumistouhuista täysin rinnoin ja Peppi sitten piti jöötä riehuvalle kaksikolle. Iku lienee jo tottunut Pepin rökitykseen joulunseutuun kun Peppi oli Ikun luona hoidossa. Iku suhtautuikin alistukseen kuin kunnon miehen pitääkin, eli myöntyi suosiolla. :D Vienohan suhtautuu Pepin pomotteluun lunkisti rallatellen.

1220673.jpg
Mitä noi on? Voiko noiden kanssa leikkiä?

1220667.jpg
No mahdut sinäkin meidän sohvalle

1220671.jpg
Joskus pomokin suvaitsee liittyä leikkiin. Riekkujakaksikko ei kyllä taida edes huomata sitä. Huom. esittelyssä  Vienon, tuomareidenkin toteama, hyvä purenta.

1220672.jpg

1220670.jpg
Tytöt kiusaa

Ikun viereilu päättyi ennenaikaisesti Vienon ensimmäisiin juoksuihin. Ikun mielenrauha koki vakavan järistyksen kun se eräänä päivänä huomasi, että tuo riekkumiskaverihan onkin Tyttö! Vieno ei ihailusta piitannut pätkääkään, riehumisesta kylläkin. Ihastus lisääntyi nopeaan tahtiin kunnes yö jo kului pelkästään kaihoisten lemmenlaulujen parissa, ensin Vienon nukkumispaikan naapurihuoneessa ja loppujen lopuksi saunassa kellarissa. Ihmiset mokomat eivät edes pitäneet kaihoisalle sulholle seuraa, vaan sulkivat tyynesti väliovia ja siirtyilivät talon kauimmaisiin nurkkiin korvatulppia kaivellen jatkamaan tyytyväisinä uniaan. Iku raukka sen sijaan tuskin nukkui silmän täyttäkään. Ei ole helppoa olla poikakoira.

1220669.jpg
Miksi se ihana neito ei vastaa tunteisiini?