Iltana yhtenä lenkiltäpaalajaihminen oli jättänyt portin sulkematta ja myöhemmin koirien pihallelaskija ei myöskään porttia tullut tarkastaneeksi. Koirat sitten ennen nukkumaan menoa päästettiin kotipihalle myöhäiltatoimilleen. Ihmiset kaikessa rauhassa seurasivat bb--talon tapahtumia, kun talon isännän puhelin soi. Läheisestä lähiökuppilasta soitettiin, jotta onkohan talon koiria mahdollisesti hukassa. Baariin oli tullut yhden  asiakkaan mukaan lyöttäytyneet kaksi koiraa, vaalea pienempi ja iso musta. Pikavauhtia nutut niskaan ja talutushihnat mukaan ja koiria baarista noutamaan.

Koirat olivat kadulla tavanneet kulkijan, joka useasti koiraa kuljettelee ja lähteneet iloisesti mukaan. Ilmeisesti Pepin johdolla. Vieno tuskin olisi aivan vierasta ihmitä lähtenyt seuraamaan. Hyvää onnea oli roppakaupalla matkassa kun yhtä lähellä toisella suunnalla olisi ollut moottritie. : | Ja onnellisesti ohikulkija ja baarinpitäjä sattuivat olemaan koiraihmisiä ja ottivat koirat talteen.

Nykyään baarin ohi lenkkeillessä Peppi ja Vieno saavat iloisia tervehdyksiä osakseen pihalla tupakoivilta vakioasiakkailta. :D

Seuraavissa syyslookia luvallisilla iltaretkillä
1015708.jpg

1015709.jpg

1015710.jpg

1015712.jpg