Käsityöblogit tuntuvat olevan kovin muodikkaita. Tehtiinpä meillekin sitten sellainen. Peppi ja Vieno eivät ole erityisen tarmokkaita käsitöiden tekijöitä, mutta jotain pientä ja sievää kumminkin. Peppi on osallistunut varsin vaatimattomalla panoksella, Vieno on sentään hiukan ahkerampi.

Ensin esitellään puutyöt-osio:
1277876.jpg
Sohvapöydän tuunausprojektiin ovat molemmat koirat todistetusti osallistuneet. Kulmasta on mukava haukata ohikulkiessa, se kun saattuu olemaan varsin sopivalla hollilla kulkureitin varrella.

1277877.jpg
Uudelleen muotoilua. Tuolinjalat ovat mukavaa touhaa päivän yksinäisinä tunteina. Peppi on aloittanut projektin vaatimattomammin ja Vieno on kauniisti täydentänyt kulmien pyöristyksen.

Sitten seuraavat tekstiilityöt:
1277882.jpg
Vieno on viehtynyt erityisesti peukaloiden muotoiluun. Täydelliset pilkkihansikkaat lienevät seuraavana projektina. Vieno laajentanut käsityöharrastustaan myös mekkojen helmojen lyhennykseen.

Ja vielä muita askarteluja:
1277878.jpg
Vieno opiskelee erilaisia työvaihtoehtoja. Kirjassa esitellään luonnollisesti myös pelastuskoirana toiminen yhtenä mahdollisuutena.

1277880.jpg
Vienolle ajan hermolla pysyminen on tärkeää. Se on myös tutustunut huolellisesti pihapiirin maastoon käyttäen apuna tiimarin lukulaseja.

Vieno on alkanut tarmokkaasti tuottaa pentukarvastaan mahdollista käsityömateriaalia. Yllättäen talossa on alkanut ilmesty karvapalleroita lattioille. Nältä kun ei yleensä karva irtoa käytänössä ollenkaan.
1277883.jpg
Päivän saalis

1277885.jpg
Karvanvaihdon myötä Vieno on alaknut paikoitellen harmaantua. Sitä se ikä teettää, yksivuotispäivähän läheneekin jo.